Мої фантастичні другокурсники:)))) - 2

Вони все зробили!
h-dychkovska.vkursi.com/887.html
22.12.2010 на філософському факультеті відбувся «День середньовічної філософії» 

Зранку був час для навчання та наукових студій. Студентська конференція «Середньовічна філософія і смисложиттєві питання сучасності», відбулася за участі студентів 1-5 курсів філософського факультету. 35 учасників. 

На великій перерві для проведення театралізованого дійства «Середньовіччя з нами» до студентів та викладачів «завітали» Cв.Августин, Флорія, Св. Франциск, Інквізитор, Апофатика, Катафатика, донька єгипетського жреця, Софія, Жанна Д’Арк, Лицарі, Королева Схоластики, Блазень.

Тренінг «Схоластика і Містика як потреба Знати і Любити» який провела я, розкрив їх в потребі сутнісного спілкування (14 учасників).

Завершувався День середньовічної філософії вечіркою «Принци і Принцеси» тут діяли Дракон, Інквізитор, Принцеса, Відьма, Лицарі, Принц, Королева Схоластики, Король Містики, княгиня Українського Середньовіччя (приблизно 40 учасників).  

Все це було б неможливим без активності і творчості студентів 2 курсу філософського факультету груп РЛ-21 та ФЛ-21.
 
Все це було зроблено з моєю допомогою, але без жодного мого тиску. Просто тому, що їм цього хотілося, за що я, Вам, мої фантастичні другокурсники, вельми вдячна.

3 коментарі

Оксана Яблонська
Цікава розповідь. У театралізованій перерві виконавці певних ролей спілкувалися від себе чи були певні ролі/тексти?
Галина Дичковська
«Актор» вивчав свого персонажа, представляв його: " Я Франциск з Асижу… шукаю Господню радість...", вивчав базові ідеї, цитати, а всі бажаючі мали змогу підійти до «Франциска», спитатити його про все, що їх цікавить.
Для цього існували «двері» в Середньовіччя
Ірина Голуб
Нагадує випадок в одному із західних університетів, де вчитель фізики для підвищення популярності своїх лекцій почав проводити їх, перевдягаючись у відомих науковців. Ньютон, Галілей, Ейнштейн… Лекції проводив від їх імені. Результат — збільшення слухачів більше ніж удвічі. Навіть викладачі приходили слухати ці лекції.

Цікава практика, варто її поширювати.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте