Благородна боротьба з бандерівцями


vkontakte.ru/club7093300                           ПОЧЁТНОЕ ДВИЖЕНИЕ: РАЗБЕЙ ГОЛОВУ БАНДЕРОВЦУ, 446 участников
 
На табличці напис: Я был бандеровцем
И мы обращаемся к России: Отечество, наша любимая родина! До коих пор ты будешь безучастно смотреть, как над твоими соотечественниками издеваются заокеанские наймиты? Сколько можно наблюдать, как попирается русский язык и права русских? Как наших детей заставляют забыть Пушкина и Толстого и поклоняться палачу Шухевичу, затягивают народ в натовскую мясорубку и толкают на братоубийственную войну против славянской цивилизации?
 
Так і хочеться заплакати з приводу «попрания прав русских».

15 коментарів

Галина Дичковська
Хотіла поставити в n-virna.vkursi.com/1324.html#comment6844 блог Надії Вірної Прощавай «Тризуб»? але не зуміла там поставити фото.

Ото приказка є: сама свиня мішок дре, та сама й кричить…
Віра Перун
о, так… та ми так щемимо «русскій мір», що аж гай гуде...) і книжки розкуповуємо їхні, і пісні слухаємо, і на дискотеках під російський шансон вистукуємо підборами, і їхні слова у своїй мові вживаємо… ото таки щемимо… айяйяйяй))
Остап Ножак
хто слухає — а хто й не слухає, хто розкуповує — а хто й не розкуповує
не треба цього «ми», бо воно виходить рівнозначне до «всі»
Ірина Голуб
Шкода, що в тій групі закритий доступ… Так хотілося їм пару слів написати… Розумію, то би нічого не змінило, але мені стало би трохи легше…
Галина Дичковська
Цікаво… якось передбачала, що пост може отримати негативну оцінку. Все ж варто було б висловитись.З негативною оцінкою.

Мені здається, що це той негатив, на який ми не надто маємо силу дивитись. А дивитись треба.Це реальність.
В мене нема антиросійської істерії. Я радше шукаю інструменти, які б могли цю ситуацію подолати. відверто кажучи, не надто знаходжу.

Іринці — щоб стало легше — пиши тут:)))
Ірина Голуб
Не можна, адміністратори заблокують :)))))
Галина Дичковська
Та чого ж, Іринко, якщо не лаятимешся, не заблокують:))))
Роман Пазюк
такі групи вконтакте важко перелічити — надто їх багато. Але наслідки і організатори їх одні й ті ж. Грубо кажучи просто ідіоти або неонацисти. Мабуть, пам«ятаєте нещодавні події в Москві www.kp.ru/daily/24607/777297/ — так от це і є наслідок їх „прогресивного“ руху. Нас налаштовують одне проти іншого, а потім „западенці“ з тризубом на грудях ідуть трощити „данєцкіх“ і навпаки. А ті, хто це спровокував сидять у своїх домівках і мило почитують у газетках про ці мордобої. Не раз бував на сході України і переконувався, що там цілком нормальні люди. І байдуже, що їх вчать російською, і байдуже, що мозок їм промивають проросійською агітацією, все ж ми сиділи, попивали пиво і сміялися з міфів про „східних бандюків“ і „західних бандерівців“. Отака молодіжна співдружність колись та й покладе край українофобству.
Надія Вірна
Якось ми гуляли вулицями Львова зі знайомою з Вологди. Вона- людина прогресивних поглядів та не є зашореною. Так от, коли ми проходжали повз сітілайти зі світлинами Шухевича і Бандери, вона дуже толерантно та обережно перепитала: «Я розумію, це ваша країна. Але як ви можете поклонятися фашистам?» У них в Росії у всіх промиті мізки на кілька поколінь вперед. І ця група — це ще квіточки. А комп.ігри, де ворогами є бандерівці? Це у віртуалі. А потім все перетворюються в реал. Згадайте побиття директора української бібліотеки в Москві. Страшно.
Роман Пазюк
якби ж то нам лиш росіяни гадили… Мені здається, що найгіршим явищем у цьому плані є самі українці (маю на увазі тих, які народилися і живуть в Україні). Якби серед нас не було москвофілів, то не були б страшні нам закордонні провокації. Мабуть, доки не навчимося себе відстоювати, пишатися своїм громадянством, доти й будемо носити почесний титул хохлів.
Галина Дичковська
Так, таких груп багато. Нас дійсно налаштовують одне проти одного. І водночас це налаштовування не так легко подолати.
Тут ще одне. Бандерівщина — суть вияву власної самолегітимації і субєктності. (Сюди ж — петлюрівщина, мазепинщина тощо). САМЕ ЦЕ, а не міфічна жорстокість подавлялися завжди з немислимою жорстокістю.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте