Авторський семінар Тетяни Калашник

Авторський відкритий психотерапевтичний семінар
«Загадки і Ресурси Тіла та Психіки»
Тренер – Тетяна Калашник, психотерапевт Вісбаденської академії психотерапії, віце-президент Всеукраїнської асоціації психосоматичної медицини.  У 25-річній практиці Тетяни Калашник є більш ніж 1500 успішних прикладів гармонізації психосоматичних станів (безпліддя, астма, алергія, хронічні бронхіти, риніти, гайморити; а також психосоматичні розлади серцево-судинної системи, ендокринної системи, хвороб нирок, печінки, опорно-рухового апарату).
 Місце проведення: м. Івано-Франківськ
Час проведення: 18-20 травня 2012 року
Форма проведення: Групові заняття від 11.00 до 16.00. з перервою на каву 30 хв.

На заняттях ви матимете змогу:

 зрозуміти взаємозв’язок між думками і тілесними проявами; 
  • самостійно виявити і змінити установки хвороби на мислетворення здоров’я; 

  • збагнути власні потреби; 

  • підвищити свою жіночу/чоловічу самооцінку; 

  • навчитися чути вічну мудрість Всесвіту;

  • Увага! Ви можете самостійно сформувати власний запит і тренер включить задану Вами тематику в роботу групи.Мати з собою: записник, ручку.



 План роботи:
1. День.Інструменти Позитивної психотерапії при роботі з тілом. Родинні трикутники і родинні ролі як психосоціальна основа для родинних психосоматичних розладів. Психотерапія фобій і дитяча психосоматика. Батьки як психосоматологи свого дитяти.
2. День.Техніки підвищення жіночої та чоловічої самооцінки і самоцінності. Тайна чоловічих потреб. Тайна жіночих потреб.Нові техніки створення емоційної близькості.
3. День. Шепіт Всесвіту: Творча майстерня взаємодії з внутрішнім і зовнішнім Всесвітом. Нові способи самодослідження і самоаналізу сновидінь. 
Ø При закінченні надаються сертифікати про проходження навчально-терапевтичного семінару «Загадки і Ресурси Тіла та Психіки» (Авторські семінари Тетяни Калашник) від Інституту корпоративної психотерапії (Україна, Одеса)

14 коментарів

Галина Дичковська
Дорогі буковинці! Тетяна — професіонал високого рівня. Ймовірно не помилюся, коли скажу, що вона — одна з найкращих в Україні. Семінар відбудеться за будь-якої погоди і відмінится тільки у випадку кінця світу))).
В Одесу їхати далеко і дорого.
Не втрачайте рідкісної нагоди, не пожалієте))).
kalashnik.odessa.net/
Олег Тудан
А Ошо случайно не приезжает в ближайшее время? Не?

И это, вы бы сразу стоимость вопроса озвучили, а то «профессионал высокого уровня», «психосоматические состояния» и прочее. Сто евро за консультацию по телефону — я даже не представляю стоимость места на семинаре.
Галина Дичковська
Стоимость вопроса — 200 грн./день. Цілком доступно. Приїджайте))
Галина Дичковська
Повна вартість триденної участі: 600 грн.
з передоплатою 150 грн до 5 травня – 550 грн.
Можлива часткова участь: два дні: 420 грн, один день: 210 грн.
Щоб отримати знижку 50 грн, потрібно запросити друга (за умови триденної його участі)
Для студентів і пенсіонерів повна вартість триденної участі: 550 грн з передоплатою 150 грн до 5 травня – 500 грн. Можлива часткова участь: два дні: 400 грн, (для студентів і пенсіонерів)один день: 200 грн, (для студентів і пенсіонерів);
Для учасників майстер-курсу позитивної психотерапії та випускників базис-курсу за умови участі на три дні вартість 500 грн.
Святослав Вишинський
Александр Дугин про психологію як індустрію:

Максим Пансик
Дуже цікаві думки, бо викликають протилежні враження. З одними думками категорично незгоден, з другими — хочу дискусії і діалогу із автором, з третіми — абсолютна згода і бажання потиснути пану Дугіну руку. З студентських років зріє праця про психологію у нас. Але в силу великого бажання зробити її вибуховою, світ вона може побачити… Пане Святослав і вся спільнота ВКУРСІ, щире прохання як десь натрапляєте на цікаву статтю, працю, відео і інше про стан психології у країнах СНГ надсилайте в особистих повідомленнях — буду вельми вдячний. Сам веду пошуково-аналітичну роботу, та гуртом і батька легше бити.
Пані Галина, не засудіть за використання вашого посту для особистих егоїстичних цілей.
Галина Дичковська
Знаю, що для багатьох Дугін — незаперечний гуру, але стільки дурниць /на 1 хв. мені рідко доводилось чути. Причому якби це був не Дугін, то це було б усім ясно, але це — Дугін, тому все сказане — вершина інтелектуальної мудрості.
Не хочу тут відповідати Дугіну, бо він не вкурсі. Воліла б коментар Святослава, на який би відповіла.
Галина Дичковська
Стосовно психології як індустрії, варто додати, що на сьогодні у нас є церква як індустрія, освіта як індустрія, культура як індустрія, медицина як індустрія… і ще багато чого як індустрія. Це не означає, що не потрібно церкви, освіти чи медицини.
До речі, Дугіна теж можна трактувати як індустрію. Думаю, доволі потужну, із серйозними інвестиціями…
Максим Пансик
Пані Галино, відкрию маленьку таємницю — пан Дугін для мене не гуру і не всі його думки для мене — вершина інтелектуальної мудрості. Його і його послідовників я жартома називаю нацболіки, нацбольчіки, нацболічкі або євразіки. Згоден із ним у тому, що психологія, як і політологія, філософія, соціологія і інші науки завдяки цікавим людям із благородних дам перетворюються у валютних проституток. Перефразовуючи кримінальну мудрість — Була наука, були докторе. Прийшло бабло, лишились суки.
Галина Дичковська
Про ОШО я цілком НЕ Вкурсі)))
Олег Тудан
Странно, говорили у него семинары на Западной Украине где-то в этих числах. И, что характерно, бесплатные.
Олег Тудан
Что касается Дугина как комментатора всяческих явлений и процессов, то ему нет равных — помню, несколько лет назад на «Арктогее» он разобрал тексты Кати Лель в свойственной ему манере так, что этот шутливый текст отличить от научной статьи ,skj достаточно трудно. Конечно, основные работы типа «Конспирологии» не предназначены для среднего гражданина, но вот эти вот вбросы в форме популярных интервью простым доступным языком мне не нравятся. Вообще, из всей той троицы мечтателей и авантюристов я до сих пор, как ни странно, доверяю только покойному Летову.

Кстати, Святослав, хотел поинтересоваться, мартиал--индастиал входит в круг ваших интересов?
Святослав Вишинський
Про Martial та суміжні речі в давнішому дописі — "Інтелектуальні електронні одиниці" від 23 липня 2011 р.
Галина Дичковська
Є така народна мудрість: «безплатний сир в мишоловці». Очевидно, безплатні гуру не їдять, не п*ють, пересуваються автостопом і живуть в наметах.
З іншого боку, можу зрозуміти обурення Олега.
Але тут є одна деталь. Я не запрошую вас на індивідуальні консультації Тані. А на проект, який цілком «посильний» середньостатистичній особі. Інколи платяться куди більші гроші за значно менш якісні продукти.
Більше того, знаю як Таня працює, і вдячна їй, що свого часу вектор мого життя дуже суттєво змінив напрямок саме завдяки їй. Мені також надто дорогі розцінки її роботи, але людина, що працює в Одесі, Києві і за кордоном, не зобов*язана оглядатися на мій матеріальний дохід.Для мене ці розцінки — свідчення рівня її кваліфікації.
Я ж знаходжу можливість отримати необхідний мені продукт і плачу по спроможності.
Цілковито впевнена, що жодна людина, яка прийде на семінар, не пошкодує, і не скаже, що даремно викинула гроші. Саме тому запрошую, і Вас, Олеже, також.
10 г біжутерії і 10 г платинових прикрас мають різну ціну, але це ж нікого не обурює?
Справа не в годині, а в тому, ЩО ви за цю годину отримаєте.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте