Чому оп-позиція програє. Чому МАЙДАН переМОЖЕ - 5

Чому програє Юлія Тимошенко?

Писати зараз, коли вона їде на білому коні (себто літаку) з Харкова на Київ, коли вже бачить себе президентом, що вона програє — ризик прославити себе повною ідіоткою, що нічого не тямить в політичних процесах.
Але, давши слово собі на Майдані, що говоритиму правду, бо в цьому суть, попросивши вибачення за те, що не завжди робила це раніш, приймаю будь-чию і будь-яку оцінку.

Я ідіотка, Юлія Тимошенко програє.

Вперше зрозуміла, що пані Юля програє в 2004, коли, їдучи із якогось донецького селища після агітаційної роботи на виборах на квартиру-постій, почула по радіо її рекомендацію донецьким-луганським, які, наслідуючи оранжеві шарфики, почали вдягати шарфики синьо-білі: «Та повісьтесь ви на тих шарфиках!»
В кращих традиціях галицької баби навзаєм подумалося: «А щоб тебе, к… о, шляк трафив». Подумалось доречно. Весь наступний день з потенційними виборцями я розмовляла про шарфики. На цьому фоні «козлы, которые мешают нам жить», безнадійно зменшувались у розмірі.

Ще з десяток аналогічних епізодів всі вже давно забули, в суспільства коротка пам'ять.

Але програє пані Юля навіть не через це.
Програє, бо далі намагається ощасливити нас. Тяжко працювати задля нас. Зробити нас заможними і багатими. Дозволяє НАМ піти з Майдану.

«Пливе кача......................................»

Майдан — це МИ, а не нас.
Так і не втямила… тому програє…

2 коментарі

Елена Огородова
Пройдёт совсем немного времени и Тимошенко тоже споткнётся об этот камень (Майдан).
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте